yolandavandijk.reismee.nl

Brisbane, Byron Bay

Na een nachtbus van 13uur ben ik gisteren weer in Sydney aangekomen, voelt beetje gek om weer op de plek te zijn waar ik begonnen ben. Bij mn vorige verhaal was ik in Noosa. Daar heb ik mn eerste Koala gezien:). Ik ben 1 dagje naar Brisbane geweest waar als tourist niet zoveel te beleven valt. Na Brisvegas (zoals locals Brisbane noemen) ben ik naar Byron Bay gegaan, heel leuk dorpje. Ging uit in een backpacker bar (Cheeky Monkeys) en kwam heel veel bekenden tegen, dus dat was erg gezellig:). De dag daarop ben ik naar de vuurtoren in Byron gehiked en ben daar op het meest oostelijke stukje van Australie geweest en was dus op dat moment ook de persoon die zich het meest oostelijk in Australie bevond.. Dit is ook de plek waar als eerst de zon opkomt elke dag in australie (en bijna de wereld, want alleen Fiji, New Zeeland en nog iets liggen nog oostelijker).

In Sydney ben ik naar iemand zn verjaardag op Manly Beach gegaan. We gingen ergens eten waar ze met allemaal Chinese hapjes op trolleys langskwamen en dan kon je kiezen wat je wilde. Erg lekker, maar vandaag voelt mn buik iets minder lekker aan. Na de lunch ben ik naar het strand gegaan waar profs aan het surfen waren. En de surfkampioene van de wereld kwam ook langshuppelen om een paar golfjes te pakken.Die jongen waarmee ik in 1770 ben wezen vissen woont in Sydney en had daar al gezegd dat die me in Sydney mee uit ging nemen naar een gaybar voor shit and giggles zoals ze dat hier zo mooi zeggen. In 1770 wist ik nog niet dat Sydney de tweede grootste gaypopulatie van de wereld heeft. Wel erg gelachen, was echt heel anders dan anders en voelde me toen we naar een gewone bar/club in Darling Harbour waren en stuk meer op mn gemakt. Nog 2 daagjes Shitney en dan vlieg ik naar Perth (in het westen). De 24e kom ik op Schiphol aan.. Dus jullie kunnen er nog maar kort van genieten dat ik er niet ben;). Mn fotos zijn op een andere site te zien (je moet dan even op de link rechts van het verhaal klikken). en dan inloggen met email: [email protected] en wachtwoord: australie.

Dikke kus!

Hester

Belanda!
Leuk dat je toch nog een koala hebt gezien! Wel raar dat je over 2 weekjes gewoon alweer thuis bent hoor.. Maar ik vind het wel gezellig! =D Enjoy!

Kus!xxxx

Hans en Jeanine

hee Yolan! Ik hoop dat je hebt genoten van je reis door Aussie! Geniet er nog maar even van en alvast goede reis naar home!! Wij kunnen je jammer genoeg niet verwelkomen op Schiphol omdat we op vakantie zijn in Spanje! Tot gauw maar weer! doei en dikke kussen van ons

Liesbeth

Hoi Yolanda,

Wat een gaaf dat je over twee weken al weer terug bent. je zal wel een hele hoop te vertellen hebben!
En je ouders zullen blij zijn je weer te zien. hahaha.
Nog veel plezier en een goede reis terug.
Tot gauw.
Groetjes Liesbeth

Amber

Heee Yolanda!
Wat tof dat je de 24ste al weer terug bent :D Dan moeten we snel afspreken om bij te praten enzo!
Geniet nog van de laatste dagen!
Tot snel xxxxx

Fam.Bassa

Hé Jolanda,

Nog even genieten van de rust en de mooie omgeving voordat je weer in het drukke en volle Nederland bent!
Tot ziens en een goede terugreis gewenst.