laatste berichtje
En toen was ik weer thuis.. Ben na een lange reis vrijdagochtendvroeg aangekomen op Schiphol. En werd door Wouter, mn ouders en Niels opgehaald. Het was een stuk leuker dan de vorige keer dat ik op Schiphol was:)
Veel heb ik alweer gezien en/of gesproken. En eigenlijk voelt het alweer alsof ik alweer een tijd thuis ben, bijna alles voelt alweer als normaal.
Ben nog 1dag in Hong Kong geweest en heb daar weer heel andere dingen gezien dan dat ik in Australie had gezien.. Erg bijzonder. Ik heb er wat fotos van op mn mijnalbum gezet (zie link, wachtwoord = australie). En verder ben ik ermee bezig om er wat fotos op te zetten die ik van anderen heb gekregen (veel 'mensenfotos').
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle leuke reacties die jullie in de loop van mn reis hebben geplaatst en vooralle interesse die jullie getoond hebben!! Dit heeft erg veel betekend voor mij:).
Het was leuk om je te volgen Yolanda! Fijn dat je nu weer veilig thuis bent :) liefs en groetjes, JaMo
Geen dank hoor Yolan! Ik heb met veel liefde elke keer mn commentaar geleverd! ;)
En nu ben ik blij dat je weer lekker thuis bent zodat ik al dat commentaar weer 'live' kan geven! =p
Liefsxxx
ik verveel me, wanneer ga je weer?
Belanda, nu ik zelf daar fftjes heb gezeten, pff ik heb echt zoveel respect voor je.. Echt hoor ik zou het nog geen maand trekken!! Ik spreekje hopelijk snel weer eventjes :) xx
Het was erg leuk om je te volgen met je grooooote reis en het is ook fijn om te weten dat je weer safe and sound thuis bent. Op naar je volgende avontuur?
Ik vind het heel knap van je dat je zo'n reis onderneemt en vond het leuk om je te volgen.
En dat dat je weer veilig en gezond thuis bent.
Deze ervaring pakken ze je niet meer van je af!
Groetjes Liesbeth