Cairns
toen ik in Cairns aankwam was ik alleen, wel wat mensen ontmoet, maar omdat ik niet zoveel te doen had kreeg ik zo mn heimwee momenten. Gelukkig gaat dat nu beter, doordat ik nu met leuke mensen omga. Hopelijk ontmoet ik vrijdag als ik Cairns verlaat weer leuke mensen.
Ik ben op n snorkeltrip het Great Barrier Reef gegaan. Ik denk dat dat wel het mooiste was wat ik in mn leven heb gezien. Echt geweldig! Je ziet echt de mooiste vissen en rif. Stel je de mooiste vis voor die je je maar kan bedenken en dan nog mooier en die zwemmen allemaal om je heen (en ze zijn niet bang) en dan nog is het mooie rif. Ik heb ook nog een grote schildpad gezien, zo mooi! Ben er naartoe gedoken en kon hem zelfs aanraken (niet gedaan:P) Drie keer had ik mn camera meegenomen het water in, dus heb wat fotos kunnen maken, maar niet van alles wat ik gezien heb helaas. Op de terugweg naar Cairns met de snorkeltrip hebben we ook nog Walvissen gezien. Een mamawalvis met haar kindje, echt gaaf. Ze kwamen heel dichtbij de boot. Is helaas niet gelukt om een mooie foto te maken aangezien ze maar af en toe omhoog komen en dan weer het water ingaan.
Het weer is trouwens op het moment maar niks, bewolkt en regenachtig. Waarschijnlijk niet veel verschil met Nederland. Maar vrijdag op naar de Sunshine Coast

veel liefs!!

aaah yolandaa!
zo ik denk dat ik de eerste ben die je bericht leest:P, misschien ben jij zelfs nog op de pc daar! haha ik zit alweer te studeren op de vroege morgen, hard werken hoor die universiteit:P bereid je voor! maar wel heel leuk vind ik het. cool dat je nu in dat rif bent geweest! en nog iets: weet je zeker dat die naturistentrip niet wat voor jou was?! vrijheid blijheid, dat wilde je toch op je reis:P, haha sorry grapje. ik ga weer door studeren. we keep in touch;)
liefs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hee die Yolanda. Nou, zo te lezen heb je het er best goed naar je zin... Toch wel even wennen denk ik, zo in je eentje, maar goed je bent nu denk ik zo'n 4 weken weg, dus vanaf nu wordt het denk ik alleen maar leuker! Geniet ervan hoor! Dit kan je maar 1 keer in je leven doen (meestal) en dan moet je van ieder moment genieten, ook al voel je je soms wat alleen.. Denk dan maar: "in NL ben ik altijd omringd met vrienden en familie, maar in je eentje is toch ook best heel erg leuk! Als ik dan ooit op kamers woon, of in m'n 1e appartementje dan hoef je dan iig niet meer te wennen om alleen te zijn!". Want dat heb je dan alláng een keer meegemaakt! Is het weer nu wat beter? Nou, ja als je lekker kunt snorkelen zullen de temperaturen daar ook wel naar zijn. Hier is het aardig weer, zo'n 23 graden, dus best lekker. Hans is geopereerd en dat is goed gegaan. Hij is nu aan 't herstellen. Vrijdag mogen de hechtingen eruit, dus dat is wel fijn. Demi heeft het heel leuk op de middelbare, maar af en toe vindt ze het zzaaaaiiii...:-). En Scott gaat vandaag voor het eerst bij FC Heerenveen naar de voetbalschool, dus ik ben benieuwd of hij t leuk vindt. Hans en Marianne zijn ook weer op vakantie, nu naar Texel.. en je ouders heb ik maar even kort gesproken, net na de operatie van Hans. Hij had je vader nog wel gesproken en we hoorden dat 'iedereen' daar blowt?! Nou, ja.. het is volgens mij ook alleen maar vrijheid, blijheid daar,.. niemand heeft z'n dagelijkse verplichtingen of beslommeringen, dus ik denk dat heel veel lui dat dan gaan doen. Als JIJ t maar niet doet:-) hahah.. Zijn er een beetje leuke lui die je tegenkomt? Hee, maar btw.. als je niet gaat werken daar, dan kom je veel eerder terug, of niet? Of heb je zó goed gespaard:-) Waarom ga je niet lekker in een barretje werken oid, of in bij een autoverhuurbedrijf of zo iets! Dan kan je ook wat langer op 1 plek blijven en dan kom je natuurlijk ook veel meer mensen tegen. En dan kan je ook een beetje op z'n Aussies leven zoals de Aussies zelf.. Dat is misschien ook wel lekker om eens langer op een plek te blijven.. Nou ja, misschien wil je juist wel heel veel reizen.. Hee.. waarom was die boot nou niets?:-) it's all in the family hahahhhah.. Nou, wijffie.. geniet er lekker van!
kussen en liefs van ons
doei
Haai meis,
Echt leuk om weer wat van je te horen!!! We horen natuurlijk heel veel van je moeder, dus we hebben het zowat dagelijks over je :P
Je hebt echt super mooie foto's gemaakt, zo zou naar je toe willen vliegen om met je te gaan snorkelen.
Sinds deze week sta ik op de maandag en dinsdag alleen voor de klas. Echt wennen zo mijn "eigen" klasje, maar wel ontzettend leuk.
Ben nu al benieuwd naar je volgende verhaal.
Kijken of we je ook een keer kunnen bellen.
Kus en liefs Car
Hahah wat een supervet verhaal, ik moest er echt om lachen. Ook die vissen wat supermooi ja, wel jammer dat je die schildpad niet hebt aangeraakt:P Ik heb hetzelfde op Borneo gedaan, echt zoveel vissen en zo dichtbij.. en toch zijn ze je nog te snel af als je ze wilt pakken! Ik hoop echt dat er een beetje relaxte mensen zitten waar je nu naar toe gaat.. ik ben benieuwd hoe je het straks in Brisbane hebt, want daar zitten nog wat vrienden van me, maargoed ik weet ook niet of je het wel goed met die chinezen kan vinden:P in ieder geval kan je djosan tegen ze zeggen hahaha.. ik bel je van het weekend! ik ga weer studeren.. zo druk haha! veel liefs xxx
Hoi Yolanda,
Je moeder is bij me gweest en we hebben het natuurlijk over jou gehad. ik werd zo nieuwsgierig en ben je site gaan zoeken.
Ik heb nog geen tijd gehad om alles te lezen,maar dat ga ik zeker doen,ben wel nieuwsgiergig hoe het met je gaat.
Ik heb al wel verhalen van je moeder gehoord.
Het lijkt me een fantastisch avontuur.(buiten je heimwee momenten natuurlijk.
En inderdaad het weer is hier ook pet,al hoewel we hebben nu een paar mooie dagen gehad.
Het lijkt me geweldig om zo'n mooi rif te zien.
En die boot lijkt me ook wel geweldig hahahaha.
Nou ik wens je nog veel reis plezier geniet ervan voor je het weet ben je weer in Nederland!!!!
Ik wip volgende week nog eens langs om te kijken hoe het met je gaat.
Groetjes van mij
Wat ontzettend bijzonder, wat je allemaal onder water kunt zien, en zo weinig diep!! Dat kun je je inderdaad nauwelijks voorstellen. Je zou er van gaan dromen. Was je helemaal niet bang, tussen al die vissen ?
Wat betreft die ups en downs in down-under, dat kan ik me heel goed voorstellen. Je hebt natuurlijk niet echt een thuis waar je je een poosje kunt nestelen met goede vrienden. Reizen is fantastisch maar steeds doorgaan heeft ook z´n nadelen. Met een paar "vrienden" reizen is dan een goed idee. We genieten met je mee en kijken uit naar foto´s en verhalen. Liefs, Annemieke en de boys.
ik had em gewoon gedaan die naturisten trip!
xx
Dag buurmeisje van het Woudmeer!
Wat een belevenissen zeg! Leuk om je verhaal te lezen en je foto's te bekijken. We misten je op de BBQ afgelopen zaterdag. Je moeder vertelde al wat over je belevenissen, maar het is nog leuker om op je blog te kijken! We hopen dit vaker te doen. Nog heel veel suc6 met alles!
Groeten van Dirk, Ankie, Neline en Martijn (Hanneke is voor 5 mnd in de USA)
Leuk verhaal Yolan!! En GEWELDIG mooie foto's! Echt ongelooflijk al die vissen en al die kleuren!! Wel een beetje jammer dat je die schildpad niet hebt aangeraakt hoor! =p
Hier is het inderdaad (zoals Shalin al zei) hard werken op de universiteit.. Maar ik vind het wel heeeel erg leuk, heb het de hele dag nergens anders over dus ze worden gek hier thuis! (A)
Veel plezier met de oostkust en hou ons op de hoogte hè!! =D
Liefs xxxxxxxxxxxx
He Yolanda,
Echt leuk al die verhalen te lezen. (Weet ik zelf ook een beetje wat me te wachten staat:p, want ik ga waarschijnlijk in januari down under als het financieel haalbaar is. Ik verblijf dan hoogstwaarschijnlijk een maand in Sydney en daarna ga ik reizen.) Maar ieder geval, petje af voor wat je allemaal onderneemt op dit moment.:P Groeten uit Houten
Who Yo! Klinkt echt allemaal super vet, je hebt het goed naar je zin zo te lezen ;) Die vissen zijn echt vet, kheb ze ook gezien in Egypte toen ik ging duiken. Echt niet uit te leggen hoe mooi... Maargoed veel plezier nog verder!
x Bryan
Hello Yo,
Nog bedankt voor je smsje wat je op de dag van ons feest gestuurd hebt. We vonden het erg leuk! Dat je er aan denkt in jouw omgeving met al die mooie indrukken. We hebben een erg gezellige dag gehad.
We genieten allemaal van je verhalen en je foto's.
Ik benieuwd naar je volgende reeks foto's.
Veel plezier nog.
Kus, Marianne